Belépés

MI AZ A REMEKA?

A REMEKA név Remek Annamária nevéből ered, aki közel 10 éves szépségipari szaksajtós tevékenysége tapasztalataira építve alakította meg saját projektjét, melybe többek között egy internetes szépségipari portál is beletartozik, az első kimondottan professzionális szépségipari témákkal foglalkozó független online magazinnal együtt. Röviden úgy lehet összefoglalni, hogy szépészetre szakosodott online magazin és infógyűjtemény.

A projektet legnagyobbrészt az az igény hívta életre, hogy a szépségipari információk a megfelelő módon a megfelelő helyekre kerüljenek.

Tevékenységünkkel kimondottan segíteni tudjuk a szépségiparban tevékenykedők - nemcsak a gyártók és forgalmazók, hanem a benne dolgozók, illetve a szépségipar iránt érdeklődők - életét.

 

Bízunk benne, hogy oldalainkon hasznos és érdekes anyagokat talál!

 


Versenyek a REMEKA oldalain

 

Trendteremtő Fotópályázat

„Teremtsd Te a Trendet!” – Országos internetes verseny fodrászoknak, sminkeseknek, műkörmösöknek, lábápolóknak

 

A Remeka Contact Kft. által 2013 tavaszán elindított fotópályázat célja a szépségiparban dolgozó szakemberek azon rétegének a megmozgatása, akik a mindennapos munkákban is az egyedi, kreatív megoldásokat képesek ötvözni, mindezt egy konszolidáltabb, a hétköznapokban is hordható frizura vagy köröm megalkotásában.

A pályázat félévente kerül kiírásra a tavaszi, illetve őszi időszakban, amikor a divatszakma kifutóin már láthatóakká váltak az aktuális trendek irányvonalai. A verseny lényege, hogy a kiírásban szereplő valamilyen témájú trendet képviselő fotót kiválasztva a nevező elkészít egy minimum két fotóból álló sorozatot, amelyen az elkészült frizura, köröm szerepel. Az alkotásnak a kiválasztott képből kell inspirációt nyernie, de a megalkotás során a készítő saját egyéniségét, egyedi meglátását, kreativitását kell, hogy alkalmazza, ami által egy olyan munka kerül ki a kezei közül, amit viselője a hétköznapok folyamán is hordhat minden akadály nélkül.

A nevezéshez szükség van minimum két darab fotóra, egy „előtte” és minimum egy „utána” képre, amelyek minősége helyt tud állni egy versenyen, ezen kívül a képekhez mellékelni kell egy fél oldala leírást, amelyben a szerző leírja miért esett erre a választása, mi inspirálta a munkában, mit használt az elkészítés folyamán. Külön nevezési díjat nem kell fizetni, a versenyben bárki részt vehet, aki regisztrált tagja a www.remeka.hu oldalnak. A regisztrációs díj (3000 Ft +ÁFA) fél évre ad jogosultságot az oldalra való belépésre.

A versenyt egy szigorúan összeállított szakmai zsűri bírálja el, a kiírásnak megfelelő szempontokat alapul véve, az eredményhirdetésre a jelentkezési időszak lejárta után egy hónappal kerül sor. A nyertesek értékes nyereményekben részesülnek, amelyeket a pályázatot támogató cégek ajándékcsomagjaiból és vásárlási utalványaiból állnak össze. Ezen kívül pedig REMEK megjelenési lehetőség minden fejlődni és ismertségre szert tenni vágyó szakember számára.

A 2016. tavasz-nyár verseny eredményhirdetése

A 2015. tavasz-nyár verseny eredményhirdetése

 A 2014. ősz-téli versenymunkái

A 2014. tavasz-nyári versenymunkái

A 2013 Ősz/Tél versenykiírás pályamunkái

A 2013 Tavasz/Nyár versenykiírás pályamunkái

--
Az Év Szalonja

Az év szépség szalonja – Országos internetes szépségszalon pályázat

A Remeka Contact Kft. által 2013-ban elindításra került fotópályázat célja, hogy teret adjon azon szépségápolási szalonok számára, akik úgy ítélik meg szolgáltatásuk minősége, szakmai palettájuk széleskörűsége, szalonjuk egyedisége példaértékűként szolgálhat az ország valamennyi szalonja számára.

A versenyre egy-egy szalon hat képből álló fotósorozattal nevezhet, amelynek tartalmaznia kell 1db külső képet, 1 képet a bejárattól befelé fényképezve, 3 db-ot a szalon különlegességeiről, 1 csapatképet a munkatársakról, illetve egy 3000-6000 karakterszámú leírást is mellékelni kell a képekhez, amelyben leírásra kerül, hogyan jön létre a szalon, milyen különlegességei vannak, mitől értékeli magát követendő példának.

A versenyre nem kell külön nevezési díjat fizetni, bármely szalon részt vehet a versenyen, akinek legalább egy alkalmazottja aktív regisztrált tagja a www.remeka.hu oldalnak. A regisztrációs díj (3000 Ft +ÁFA) fél évre ad jogosultságot az oldalra való belépésre.

A beérkezett pályamunkákat egy gondosan összeállított zsűri értékeli, a nyertesek a megtisztelő cím mellett pedig a támogatók által összeállított ajándékcsomagokban és vásárlási utalványokban részesülhetnek. Ezen kívül pedig egy REMEK lehetőség szalonjának népszerűsítésére a versenyen való részvétel.

 A 2015-es év szalonjai

A 2014-es év szalonjai

 A 2013-as év pályamunkái

--
Az Év Professzionális Újdonsága Díj

 

A szakemberek mellett a termékek is bizonyíthatnak a www.remeka.hu oldalon minden évben interaktív megmérettetésünkön, melynek célja, hogy a szakemberek – és a nagyközönség is – tájékozódjon, hogy jobban megismerjék a legújabb szakmai fejlesztéseket és tendenciákat.

Minden hónapban a www.remeka.hu oldalon megjelent, a versenyre a REMEKA Contact Kft.-től online megjelenési lehetőséget vásárolt forgalmazó által benevezett 4-5-6 db termékújdonság értékelésére kérjük fel látogatóinkat online felhívás, hírlevél és a közösségi oldalaink segítségével.

Az a termék, ami az adott hónapban a legtöbb és a legpozitívabb értékelést kapja, megkapja a HÓNAP KEDVENCE elnevezést.

Az a termék, ami az adott év 12 hónapja alatt összesen a legtöbb és legpozitívabb értékelést kapja „a remeka.hu látogatói szerinti …. ÉV PROFESSZIONÁLIS ÚJDONSÁGA” díjat/címet nyeri el, amit későbbi reklámanyagaiban használhat, és oklevéllel jutalmazzuk ünnepélyes díjátadó keretében legkésőbb a verseny évét követő első hónapban.

Ha szeretne részt venni a versenyen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a Szeretne megjelenni? menüpontban megadott elérhetőségeken!

A 2017. év jelöltjei

A 2016-os év jelöltjei

 A 2015-ös év jelöltjei

A 2014-es év jelöltjei

 

 

 


Amennyiben médiaajánlatunk érdekli, KATT IDE!

Megjelent: 16219 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. november 08., szerda 11:08

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Sisy Alapítvány jótékonysági szakmai est 2015.
   2004-ben hívta életre a szakmaszeretet a Sisy Alapítványt, hogy az Erzsébet Királyné...
Rendezvénytudósítás / Olympia Beauty 2013
Az Olympia Beauty 2013 ismét bebizonyította és megerősítette pozícióját, a kora ősszel, az...
Trend / Anna Wade - Ethereal kollekciója
  A kollekciót az arisztokrációa ihlette, a történet középpontjába a határok kerültek,...