Belépés

Salon International 2014.

A Salon International 2014 szervezői ismét egy hihetetlen évet tudhatnak maguk mögött. A világ minden tájáról ellátogató nézőközönséget elvarázsolta a három napos extravaganza, ahol a legkiemelkedőbb termékek és ekluzív piaci kiadványok sokasága megtalálható volt a világ minden tájáról érkező kiállítókkal egyetemben, akik már most feliratkoztak a 2015-ös Salon Internationalra.

 

 

 

 

A rendezvény célja, hogy összehozza kreatív és üzleti szféra vezető iparágainak képviselőit, akik számára az inspiráció eddig soha nem látott szintjeit képes felmutatni. A kiállítás fénypontjai közé tartozik az inspirációs oktató műsorok, a Salon Live és Salon Seminars, illetve a kiemelkedő színvonalú HJ's British Hairdressing Awards Gallery, amelyet a Schwarzkopf Professional szponzorál. Ezenkívül a változatás versenyek is nagy sikernek örvendenek, úgymint az Andis által szponzorált HJ'S Barber of the Year, a Salon Supplies and Salon Services által támogatott Student Creative Team os the Year és a legújabb szám, az Afro Stylist of the Year, mindemellett pedig a The Clothes Show Live Young Hairdresser of the Year hatalmas tömeget megmozgató eseménynek bizonyult.

 

  

 

A Salon International 2015. október 10-12-én kerül újra megrendezésre.

 

Képgaléria a kiállítás eseményeiről:

Forrás: Salon International

 


 

Sassoon International Creative Team a Salon International|Salon Live keretein belül

A Mark Hayes vezette Sassoon International Creative Team a 2014-es Salon International keretein belül megrendezett Salon Live során mutatta be legutóbbi kollekcióját, a NU-POP-ot.

A csapat egy sor informatív vágáson, színes demonstráción és koreografikus prezentáción keresztül mutatta be az új kollekciót, hogy teljes mértékben megmutathassa a csapat legújabb ötleteinek széles látókörét.

Mindegyik kollekció rendelkezik egy mélységes témával, amely átöleli a divat, utcai kultúra és szocio-ekonomikus trendeket, úgy mint felrajzol több történeti és kortárs referenciát a fotográfia, művészet és dizájn területéről.

Mark szerint, "a Salon International tökéletes helyszín az International Creative Team számára, hogy mindenkivel megoszthassuk a kiválóság iránti szenvedélyünket ebben a különleges közenben, ahol a haj, mint dizájn elem van jelen. Szemináriumaink úgy lettek kialakítva, hogy inspiráljanak és motiváljanak, de ezen túlmenően demonstrálják a vágás és festés harmonizálását, hogy egy stílusos környezetű haj-szerkezetet hozzon létre."

 

Képgaléria a bemutatóról és az előkészületekről:


Forrás: Sassoon Academy

A NU-POP kollekció és leírása ITT megtekinthető.

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / BEAUTY FORUM - 10. Beauty Hair & Spa 2011.
2011. november első hétvégéjén látványos és látogatókban az elmúlt évek tapasztalata...
Rendezvénytudósítás / Cosmoprof 2012 - Beszámoló
A Cosmoprof Worldwide Bologna 2012-ben is megerősítette vezető szerepét, több mint 170.000...
Rendezvénytudósítás / Kós Károly Kupa 2013 - Országos Fodrász és Kozmetikus Verseny
2013. március 23-án 16. alkalommal rendezték meg a Kós Károly Tagiskola szervezésében a Kós...