Belépés

Kozmetikus szemmel

Courtin teafaolajos termék sorozat

 

A problémás, érzékeny, gyulladt, aknés (sebes), szeborreás bőrök kezelésére létrehozott termékcsalád, mely hatékonyan javítja a bőr állapotát.

A Teafa olajat a Melaleuca Alternifolia leveleiből szigorú minőségi ellenőrzés mellett, gőzölési technológiával állítják elő. Ez a módja a 100% natúr olaj nyerésének. Az olaj állaga hasonlít a vízéhez, a színe az áttetszően tiszta és a világos sárga között lehet.

 
 

Olvasóink értékelése:  / 6

Savas hámlasztás

A 2000-es évek elején az egyik kereskedelmi cég kezdte el a kúraszerű savas hámlasztás termékeinek forgalmazását, és mint szolgáltatás bevezetését a kozmetikában Magyarországon. Csak kozmetikus végzettséggel és a speciális tanfolyam elvégzése után engedélyezte a cég termékeinek használatát a szalonokban. Mára már majdnem minden cégnek van savas peelingje, ami a kozmetikai kezelések megkezdése előtt a megvastagodott elhalt szaruréteg egy részét eltávolítja, ezzel segítve a hatóanyagok könnyebb bejutását a bőrbe. Intenzív savas kezeléshez ezek a kozmetikumok általában nem elégségesek. Összeállításunkban a kúraszerű savas hámlasztást, a bőrfiatalítás egyik leggyakrabban alkalmazott eszközét járjuk körbe szakértőink segítségével.

Olvasóink értékelése:  / 3

Séance - Biológiai szemlélet a professzionális bőrápolásban

A natúrkozmetikumok piaca egyre nagyobb teret hódít magának, évről évre több vendég keresi a természetes összetevőket tartalmazó krémeket, amelyhez a szakmának is alkalmazkodnia kell. A professzionális, vegyszermentes bőrápolásra való igényre válaszolva fejlesztette ki az egészen idáig kifejezetten lakossági termékeket előállító Magister Products tulajdonosa, Dr. Mester Ildikó, a Séance termékcsaládot. Az innovatív hatóanyagokat tartalmazó ápolók különleges kényeztetést jelentenek a bőr számára, látványos eredményt hozva a különböző problémák esetén. Sőt, egyes termékek a magyar kozmetikumokban még nem alkalmazott alkotóelemeket rejtenek magukban.

 

Olvasóink értékelése:  / 2

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Kozmetikus szemmel / Savas hámlasztás
A 2000-es évek elején az egyik kereskedelmi cég kezdte el a kúraszerű savas hámlasztás...
Kozmetikus szemmel / Az antiaging
Az öregedés normális biológiai folyamat, nem betegség, hanem az élet természetes...
Kozmetikus szemmel / Dr. Jutassy József! Szeretlek!
Az éles eszű, felvilágosult gondolkodású Tandler Sándor talán sejtette, hogy zsidó...