Belépés
2017. december 12., kedd 12:20

XO CELL Plasma gép

A kozmetikai ipar forradalmi innovációja: XO CELL Plasma gép! A német, professzionális kozmetikumokat gyártó Deynique Cosmetics  speciális eszköze, az XO CELL Plasma gép, amely kifejezetten kozmetikus számára lett megalkotva.

A gép a plasma erejét alkalmazza a bőrtökéletesítésre. A plazmakisülés előidézheti az ionok helyváltoztatását (Na + , K + ) és átáramoltathatja azokat a membránon. Azáltal, hogy a kationok a sejtmembrán külső- és belső felszínén ismét a megfelelő helyre kerülnek, a membránpotenciál visszatér az egyensúlyi állapotba.

A Plasma azonnal beindítja a programozott sejthalált, azaz apoptózist a károsodott sejtekben, így arra kényszeríti a szervezetet, hogy új, fiatal, egészséges sejteket termeljen a régiek helyett. Mivel a sejthalál teljesen mesterséges, az új sejtek képződése még idősebb korban is – amikor alapvetően már a degeneratív folyamatok kerülnek túlsúlyba – elkezdődik. Ennek fényében időskorban is – a botox kezeléssel ellentétben  - fájdalommentesen érhető el a tökéletes arcbőr.

A membrán két oldalán lévő elektromos feszültség növelése a membrán feszessé válását eredményezi. Ha ezt az eljárást az érintett terület bőrsejtjeinek egy nagy részén elvégezzük, a hatás szabad szemmel is jól látható. A plazmakisülés teljes mértékben természetes módon hat a bőrre. A bőr változásai fiziológiai úton mennek végbe. A kezelés során semmilyen vegyi anyag nem kerül a bőrbe, használata tiszta minőségű, prémium kozmetikai márkák termékeivel ajánlott. A maximális hatás érdekében a Deynique Cosmetics Silver Gél és Yin Yang Serum termékével ajánljuk a gépet.

 

XO Cell Plasma Streaming jól alkalmazható az alábbi bőrproblémákkal küzdő vendégek kezelésére:

  • Mély és felületi ráncok,
  • Akné, gyulladt pattanások,
  • Couperose (kitágult hajszálerek),
  • Pigmentfoltok,
  • Hegek és striák.


 

 A készülék kisméretű feje segítségével a legapróbb ráncok is könnyedén elérhetőek és kezelhetők, így sikeresen fiatalítható a szemek környéke és kúraszerű alkalmazás mellett hosszútávon fenntartható a ráncmentes állapot.

Az XO CELL Plasma gép praktikus méretének köszönhetően minden kozmetikában kényelmesen elfér, a kombinálható kezeléseknek hála pedig minden szakember maximálisan ki tudja használni a gép lehetőségeit.

Az XO CELL Plasma géppel végzett kezelések hatása már az első alkalom után szemmel látható, kúraszerű kezeléssel pedig akár végleg is megszüntethetők a bőrproblémák.

További információk

Megjelent: 13110 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. január 31., szerda 23:05

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Nick Malenko Collection
    Nick Malenko legújjab kollekciója a Royston Blythetól.      
Trend / A Marie Claire Fashion Days őszi-téli frizurái, 2014.
November elején megrendezésre került a Marie Claire Fashion Days a Vam Design Centerben, ahol...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Frizurette és Barokk Esküvő 2017.
Idén 25. évfordulóját ünnepli a tízezreket vonzó győri Barokk Esküvő rendezvény, melynek...